Mustafa İslamoğlu Üzerine...

Alimler Peygamberlerin varisleridir.İslam Alimlerinin ve Önderlerinin bizlere ışık tutacak hayatları burada.

Re: Mustafa İslamoğlu Üzerine...

İleti Ebu Huzeyfe » 14:25 27-Haziran-2010

Bu site baştan sona iftiracı bir sitedir, aynen senin gibi... O yüzden zerre kadar itibara ve ciddiye almıyorum.

İftira attığınız alimlerin sayısını artırmışsınız sadece...
Resim HAYAT; İMAN VE CİHAD!
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Ebu Huzeyfe
Misakonline Yönetim Kurulu

İleti n.f.k » 17:25 27-Haziran-2010

Sadece alimlerin isimlerini söyleyip kitaplarını yazmasam senin iftira atmışsın dediğini kabul ederim ama çoğununda reddiye yazdığı eserlerin adları yazılı görmüyor musun? kör müsün? gözüne perde mi indi?

Sitenin önemi yok yazılanların önemi var, buraya yazdıklarımı br kafir sitesindende alsam yazılanlarda ve söylenenlerde değişen birşey olmaz(kısacası sitenin önemi yok ne yazdığı önemli)

Neyse konu ney tartışılan şey ney..Burası yeri değil,..
n.f.k
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

İleti Ebu Huzeyfe » 22:58 28-Haziran-2010

n.f.k yazdı:Sadece alimlerin isimlerini söyleyip kitaplarını yazmasam senin iftira atmışsın dediğini kabul ederim ama çoğununda reddiye yazdığı eserlerin adları yazılı görmüyor musun? kör müsün? gözüne perde mi indi?

Sitenin önemi yok yazılanların önemi var, buraya yazdıklarımı br kafir sitesindende alsam yazılanlarda ve söylenenlerde değişen birşey olmaz(kısacası sitenin önemi yok ne yazdığı önemli)

Bir alimin adını ve kitabının ismini yazınca iddialar ispatlanmış mı oluyor?! Ne kadar da ucuz bir dine sahipsiniz!

Bizim dinimiz ancak kati delilleri kabul eder!

Aynı dine bile müntesip olduğumuzdan şüpheliyim doğrusu!

Siz o tür sapık sitelerden ve kafir sitelerden alıntılar yapmaya devam edin.

Hamdolsun, bizim önümüzde "size bir fasık haber getirdiğinde araştırın" diyen Kur'an var. Sizin kitabınız, fasık şöyle dursun, kafirden bile dinini öğrenmeyi caiz görüyor!

Bu ne bedbahtlık!!!
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Ebu Huzeyfe

İleti n.f.k » 09:54 29-Haziran-2010

Ebu Huzeyfe yazdı:
n.f.k yazdı:Sadece alimlerin isimlerini söyleyip kitaplarını yazmasam senin iftira atmışsın dediğini kabul ederim ama çoğununda reddiye yazdığı eserlerin adları yazılı görmüyor musun? kör müsün? gözüne perde mi indi?

Bir alimin adını ve kitabının ismini yazınca iddialar ispatlanmış mı oluyor?! Ne kadar da ucuz bir dine sahipsiniz!

Bizim dinimiz ancak kati delilleri kabul eder!

Aynı dine bile müntesip olduğumuzdan şüpheliyim doğrusu!

Siz o tür sapık sitelerden ve kafir sitelerden alıntılar yapmaya devam edin.

Hamdolsun, bizim önümüzde "size bir fasık haber getirdiğinde araştırın" diyen Kur'an var. Sizin kitabınız, fasık şöyle dursun, kafirden bile dinini öğrenmeyi caiz görüyor!

Bu ne bedbahtlık!!!

Size zaten birşey ispatlanmaz artık ne yapmalıysak sizin gibi hakaretler mi etsek ispatlamak için!

Benim orda kafir sitesindende alsam önemi yok demekle anlatmak istediğim seni kaçış yolunu tıkamak içindi, delillere cevap veremeyip site isimlerine takılan bir cahilsin işte,

Sen herne kadar bana kafir demek istesende ben sana öyle birşey demiyorum ve seviyesizliğine inmiyorum sadece kandırılmışsın diyorum ve mümin olduğunu düşünüyorum,

Neyse dahada tartışmıyorum yazılanlara cevap yok.
n.f.k
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

İleti Ebu Huzeyfe » 18:11 29-Haziran-2010

n.f.k yazdı:Size zaten birşey ispatlanmaz artık ne yapmalıysak sizin gibi hakaretler mi etsek ispatlamak için!

Benim orda kafir sitesindende alsam önemi yok demekle anlatmak istediğim seni kaçış yolunu tıkamak içindi, delillere cevap veremeyip site isimlerine takılan bir cahilsin işte,

Sen herne kadar bana kafir demek istesende ben sana öyle birşey demiyorum ve seviyesizliğine inmiyorum sadece kandırılmışsın diyorum ve mümin olduğunu düşünüyorum,

Neyse dahada tartışmıyorum yazılanlara cevap yok.

Sen bizim alimlerimize ve imamlarımıza kafir diyorsun, bize desen ne demesen ne?!
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Ebu Huzeyfe

İleti Ebu Huzeyfe » 16:49 13-Ağustos-2010

Resim

Bugün cuma namazını Akabe'de eda ettik. Mustafa Hoca olduğu için, tıka basa dolu idi. Hutbenin konusu ise REFERANDUM!

Bir arkadaş dakika tutmuş, tam kırk dakika sürdü hutbe. Ama enfes mi enfes bir hutbe idi. Mustafa Hoca'nın yüreğine sağlık! Şahsen mutlaka netten izlenmesini tavsiye ederim.

Zaman zaman Mustafa Hoca'yı eleştiriyoruz ama hakkını da vermek lazım. Mustafa Hoca alimlerimizin adil yani güvenilir yani doğrusu yanlışından çok olan bir liderdir. Doğrusu yanlışından çok olan müslümanların ise ulu orta eleştirilmemesini alimler tavsiye eder.

Biz de biraz daha dikkatli olacağız sanırım.
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Ebu Huzeyfe

Önceki

İslam Önderleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir