Bu site baştan sona iftiracı bir sitedir, aynen senin gibi... O yüzden zerre kadar itibara ve ciddiye almıyorum.
İftira attığınız alimlerin sayısını artırmışsınız sadece...

n.f.k yazdı:Sadece alimlerin isimlerini söyleyip kitaplarını yazmasam senin iftira atmışsın dediğini kabul ederim ama çoğununda reddiye yazdığı eserlerin adları yazılı görmüyor musun? kör müsün? gözüne perde mi indi?
Sitenin önemi yok yazılanların önemi var, buraya yazdıklarımı br kafir sitesindende alsam yazılanlarda ve söylenenlerde değişen birşey olmaz(kısacası sitenin önemi yok ne yazdığı önemli)
Neyse konu ney tartışılan şey ney..Burası yeri değil,..

Ebu Huzeyfe yazdı:n.f.k yazdı:Sadece alimlerin isimlerini söyleyip kitaplarını yazmasam senin iftira atmışsın dediğini kabul ederim ama çoğununda reddiye yazdığı eserlerin adları yazılı görmüyor musun? kör müsün? gözüne perde mi indi?
Sitenin önemi yok yazılanların önemi var, buraya yazdıklarımı br kafir sitesindende alsam yazılanlarda ve söylenenlerde değişen birşey olmaz(kısacası sitenin önemi yok ne yazdığı önemli)
Neyse konu ney tartışılan şey ney..Burası yeri değil,..
Bir alimin adını ve kitabının ismini yazınca iddialar ispatlanmış mı oluyor?! Ne kadar da ucuz bir dine sahipsiniz!
Bizim dinimiz ancak kati delilleri kabul eder!
Aynı dine bile müntesip olduğumuzdan şüpheliyim doğrusu!
Siz o tür sapık sitelerden ve kafir sitelerden alıntılar yapmaya devam edin.
Hamdolsun, bizim önümüzde "size bir fasık haber getirdiğinde araştırın" diyen Kur'an var. Sizin kitabınız, fasık şöyle dursun, kafirden bile dinini öğrenmeyi caiz görüyor!
Bu ne bedbahtlık!!!

n.f.k yazdı:Size zaten birşey ispatlanmaz artık ne yapmalıysak sizin gibi hakaretler mi etsek ispatlamak için!
Benim orda kafir sitesindende alsam önemi yok demekle anlatmak istediğim seni kaçış yolunu tıkamak içindi, delillere cevap veremeyip site isimlerine takılan bir cahilsin işte,
Sen herne kadar bana kafir demek istesende ben sana öyle birşey demiyorum ve seviyesizliğine inmiyorum sadece kandırılmışsın diyorum ve mümin olduğunu düşünüyorum,
Neyse dahada tartışmıyorum yazılanlara cevap yok.

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir