KATİL İSRAİL'E LANET OLSUN!!!

Duyduk duymadık demeyin.Herhangi bir konuda yapmak istediğiniz duyurularınızı bu bölümde yapabilirsiniz.

KATİL İSRAİL'E LANET OLSUN!!!

İleti Ebu Huzeyfe » 10:55 29-Aralık-2008

Resim

Bebek ve Müslüman katili, İslam'ın başdüşmanı ve Allah tarafından ve bizzat kendi peygamberleri tarafından lanetlenmiş Yahudilere biz de lanet ediyoruz:

Allahumme-l'anhüm la'nen kebiyra

Allahım! En büyük lanetini İsrail ve dünya yahudileri üzerine kıl!

Pek yakında nasıl bir inkılap ile devrileceklerini görecekler!!!
Resim HAYAT; İMAN VE CİHAD!
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Ebu Huzeyfe
Misakonline Yönetim Kurulu

Re: KATİL İSRAİL'E LANET OLSUN!!!

İleti Ebu Huzeyfe » 12:48 29-Aralık-2008

Resim

İsrail, saldırılarda Amerika'nın verdiği füzeleri ve roketleri kullanıyormuş.

BM, başbakanın çıkışından sonra İsrail'i kınamış.

Emin olun hem BM hem de Amerika bu sefer İsrail'e müdahele edecek!!!

Ne zaman mı?

Artık İsrail soykırımını tamamlayıp yeşil ışık yakınca veya büyük bir savaşın içinde yenilmeye başlayınca...

Nasıl mı?

Kınayarak tabi... Amerika en fazla İsrail'i kınayarak müdahele eder ki, bu bile kısmen ihtimal dışı.

Batıdan ve Amerika'dan müdahele beklemek, iki katil arkadaşdan birisinden diğeri aleyhine yardım ummak demektir.

Sadece komik olur, o kadar!!!
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Ebu Huzeyfe

İleti Ebu Huzeyfe » 12:54 29-Aralık-2008

Resim

"Onlarca İsrail askeri öldürüldü"
Hamas'a bağlı Kassam'ın gerçekleştirdiği füze saldırılarında onlarca İsrail askeri öldü, onlarcası da yaralandı. Hamas ölü sayısını 50 olarak açıkladı. İşte ayrıntılar..

Hamas'a bağlı Kassam'ın füze atışı ile Askalan'da onlarca İsrail askeri öldü, onlarca asker yaralandı. Hamas'ın askeri kanadı El Kassam Tugayları, ölü sayısını 50 olarak açıkladı. El-Kassam, İsrail'e 22 füze atışı yaptığını açıkladı.

Bazı kaynaklar, Hamas'a bağlı Kassam'ın füze atışında ilk belierlemelere göre Askalan'da 2 İsrail askeri öldüğünü, onlarca askerin yaralandığını duyurdu. Amerika İsrail'e yeni füze gönderiyor.

İsra haber'in bildirdiğine göre İsrail'in Amerikan yapımı GBU-39 füzelerini Gazze katliamında kullandığı öğrenildi. İsrail ordusu, Filistin İçişleri Bakanlığı binalarını bombaladı.

el-Cezire haberi Filistinli direnişçilerin düzenlediği füze saldırısında 1 yerleşimci öldü, 7 yerleşimci yaralandı." diye verdi.

Bayt Lahiya'ya düzenlenen hava saldırısında Filistinli çiftçiler hedef alındı. Savaş uçakları Cebeliya'daki Ebu Bekiri Sıddik mescidine füze yağdırdı. Şehid sayısının yükselmesinden endişe ediliyor.

ÖLDÜRÜLEN ASKERLERDEN BİRİ SUBAY

Ramallah'ta 7 İsrailli yerleşimci Filistinliler tarafından bıçaklandı. Askalan'da ölen İsrailli askerin subay olduğu ileri sürüldü.

YENİDEN BOMBALAMA BAŞLADI

Gazze'nin kuzeyi az önce bombalandı. Şehid ve yaralıların olduğu öğrenildi.

Onlarca doktor Rafah sınır kapısından Gazze'ye giriş yapmak istiyor. Fakat, Mısır yönetimi buna izin vermiyor. İsrail televizyonu muhabiri Mecdel'de (yerleşim merkezi) 3 patlama sesi duyulduğunu aktardı.

HAMAS: CEVAP VERDİK SİYONİSTLERİN SİRENLERİ ÇALIYOR!

Aksa'nın Sesi: Kassam Askalan'a 3 füze fırlattı. Askalan'da sirenler çalıyor.

İsrail kaynakları, Askalan'da ölü ve yaralıların olduğunu itiraf etti.

Mecdel belediye başkanı İsraili yerleşimcilerin arasında ölü ve yaralıların olduğunu itiraf etti.

KASSAM: 3 GRAD 5 KASSAM FÜZESİ FIRLATTIK

İzzeddin el-Kassam Tugayları resmi açıklama yaptı: Düşmanın kaynakları bir yerleşimcinin öldüğünü, 18 yerleşimcinin de yaralandığını, bir çok evde ağır maddi hasar meydana geldiğini itiraf etti.

İzzeddin el-Kassam, bu saldırısının bir başlangıç, Kassam'ın gücünün sadece bir kısmını teşkil ettiğini ilan etti. İsrail ordusu, Cebeliya'nın doğusuna yeni bir saldırı düzenledi.

Filistinli direnişçilerin Sderot'a attıkları füzelerden ötürü bazı yerleşimcilerin yaralandığı ileri sürüldü.

Kassam, yerleşim merkezlerine 3 Grad ve 5 Kassam füzesi fırlattı.

Kassam Tugayları, Siyonist işgal ordusunun Gazze’ye yaptığı katliama misilleme olarak kendisine bağlı mücahitlerin Siyonist askeri merkezlerle yerleşim birimlerine 22 füze attığını duyurdu. Füzelerin düştüğünü doğrulayan işgal devleti, bunun neticesinde 1 Siyonist’in öldüğünü, 18 kişinin yaralandığını, ev ve işyerlerinde büyük maddi zararların da meydana geldiğini itiraf etti.

Kassam Tugayları yayınladığı askeri bildiride ayrıca şunları ifade etti: “Kassam mücahitleri ilk defa Siyonist yerleşim birimi Eşdud’u Grad tipi füzelerle vurdular. Füzelerin akabinde uyarı sirenleri çalınarak, Siyonistlerin sığınaklara inmeleri anons edildi. İşgal devleti de Eşdud’a iki füzenin düştüğünü kabul etti. Mücahitler Nir Uz’a 4, el-Mecdel’e 2, Han Yunus’un doğusunda bulunan Siyonist güvenlik merkezine 2, Zikkim Siyonist yerleşim birimine 4, Nitfut yerleşim birimine 1, Ami Uz’a 2, Aynu’s-Salise’ye 3 ve Havlit yerleşim birimine de 2 Kasam tipi füze atmayı başardılar.”

SON ŞEHİD SAYISI: 310

el-Cezire: Gazze'de şehid sayısı 310'a yaralı sayısı 1400'e yükseldi.

Askalan'a düşen Kassam füzeleri sonrasında sirenler çalmaya başladı. İsrail denizden ve havadan Gazze'yi yoğun bir şekilde bombalıyor. Evleri, hükümet binalarını ve camileri hedef alıyor.

Filistin Enformasyon Merkezi/İsra Haber

http://www.timeturk.com/Onlarca-Israil-askeri-olduruldu-42989-haberi.html
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Ebu Huzeyfe

İleti Ebu Huzeyfe » 13:33 29-Aralık-2008

Resim

Şifa hastanesi vuruldu çok sayıda şehid ve yaralı var

Ajansların bildirdiğine göre İsrail Gazze'deki Şifa hastanesini vurdu. Çok sayıda şehid ve yaralı var.

http://www.timeturk.com/Sifa-hastanesi-vuruldu-cok-sayida-sehid-ve-yarali-var-43020-haberi.html

Resim

İsrail camileri bombalıyor

Zeytun mahallesindeki Abdullah Azzam camisi İsrail uçakları tarafından vuruldu.

http://www.timeturk.com/Israil-camileri-bombaliyor-43025-haberi.html
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Ebu Huzeyfe

İleti tÜrkÜ » 16:12 29-Aralık-2008

bir de denir ki :(ve tarih bunun örnekleri ile dolu)
zayıf olanın üzerinde uygulanan zulüm ve zorbalık, zayıfın güçlenmesine, dirilmesine sebep olur, güçlendirir..:dsn:
hatta yeni usül uygulama "bu teknigin terkedilmiş hali; yani sırtın sıvazlanıp, kazı yolmak şeklindedir" diye de söylenilir durulur.
eski usül de, yeni usül de müslümanım diyene tesir etmiyor galiba :agl2:
Kullanıcı avatarı
tÜrkÜ
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

İleti yselim » 12:54 30-Aralık-2008

filistin ümmetin günümüz kerbelasıdır

ve bu savaşta yezid bir tane değildir.

islam coğrafyasında bulunun liderlerin %90 'ı yeziddir.

ve kuşatılmış olan gazze ve hamas huseyindir.

bizler nerdeyiz peki

yezidin ordu komutanı kerbelada huseyne ;

ya huseyin kalplerimiz seninle ama kılıçlarımız yezidin emrinde diyordu.

bizler veya arap toplumununda bundan başka bişeyi yaşadığını , söylediğini sanmıyorum

yezidlerin ağzına bakıyor ve sahip çıkmalarını bekliyoruz

müslümanları ilaçsız bırakan

yaralılara dahi sınırını açmayan

silah yardımı dahi yapmayan

ve kendine müslümanım diyen

satılmış yöneticileri bu halklar kovmadıkça

filistin kerbela olmaktan kurtulamıyacaktır.

ümidimiz yezidin tarafından huseyin tarafına geçiş yapabilmektir.
YES ALLAH NO PROBLEM
Kullanıcı avatarı
yselim
Editor
Editor

İleti Ebu Huzeyfe » 11:24 01-Ocak-2009

Edward Said demiş ki;

"Oslo anlaşmasından sonra Yaser Arafat ile yollarımı ayırdım. Ancak Arafat'ın ölümünden sonra İsrail'in yerine hazırladığı 3 lider adayının İsrail ajanı olduğunu görünce, yine zorunlu olarak Arafat'ın yanında kalmaya karar verdim. Bu üç aday; Abbas, Dahlan ve Cibril'dir."

Edward Said'in korktuğu oldu. Ajan Mahmud Abbas başa geldi ve her fırsatta ajan olduğunu ispatladı. Dahlan ise zaten tescilli ajan... Yazışmaları bile basına yansıdı. Cibril'i tanımıyorum.

Fetih'in Türkiye'den Kızılay'ın gönderdiği ilaç yardımlarını kendi eczanelerinde sattırdığını Kızılay da biliyor.

Allah bu hainleri kahr-u perişan etsin!

İç düşman mı dış düşman mı beter?!
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Ebu Huzeyfe

İleti Hüsn-i_Zan » 16:18 03-Ocak-2009

Mesele Amerkia'nın kınayıp kınamaması değil,iş Amerika'ya kalırsa zaten desteği veren o.Mesele müslüman ülkelerde.Mısır ile Hamas'ın arası iyi değil.Mısır desteği olmadığından bu saldırılar oldu.Bir de İsrail başbakanı alay eder gibi saldırılardan hemen önce Türkiye'ye geldi.Her ülke kendi çıkarlarını düşünüyor.Araplar,İran sünni-şii derdinde,bölgede etkin olma derdindeler.Araplar kendi aralarında ayrılmış zaten.İsrail pilotları Türkiye'de eğitim görüyor.Zamanında askeri kesim tarafından yapılmış birçok askeri anlaşma var İsrail ile.Filistin'e,Türkiye Cumhuriyetinin askeri kesim ve bazı kesimlere rağmen açıkça destek vermesi çok zor.Ama müslüman ülkelerin Mısır,Suriye,İran başta olmak üzere arapların açıkça destek vermesi gerekir.Savaşa girebileceklerini açıkça ima etmeleri gerekirdi.Müslüman ülkeler birlik olsa bu saldırıların olması imkansız.İsrail'in orada bulunması imkansız.Bu birliğe Amerika'ya düşman olan Rusya,Çin gibi ülkeler katılımında Amerika'nın zaten şansı olamaz.Bunları yapacak herkesin güvenini kazanmış bir lider yok.Mesele bence burada.Zaten bunları yapacak bir lider ancak Mehdi olabilir.Yoksa ben İslam ülkelerinin kendi çıkarlarından başka birşey yapmalarını zor görüyorum.
Hüsn-i_Zan
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

İleti Hüsn-i_Zan » 16:46 04-Ocak-2009

Mısır'ın sırf Hamas'ın yüzünü sürtmek maksadıyla sınır kapısını bile açmamasının hesabını nasıl vereceğini bilmiyorum.Ortada koşturan bir ülke Türkiye var.Diğerleri dilini yutmuş durumda.Ama bu saldırılar Hamas ile El Fetih ve diğer grupları birleştirdi.Liderler birleşmemiş olsa bile.Bu saldırıyı İsrail hükümeti kendi seçimleri için yaptı.Bence ses çıkarmayan Arap liderlerini ileride zor günler bekleyecektir.Bu kararları dolayısı ile kendi aile hükümetleri değişebilir.
Hüsn-i_Zan
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

İleti yselim » 17:42 04-Ocak-2009

İslami Cihat, iki İsrail zırhlısını tahrip etti

YDH- Gazze’ye karadan saldırı başlatan İsrail ordusuna ait iki askeri aracın İslami Cihat tarafından tahrip edildiği bildirildi.

04/01/2009

YDH- Gazze’ye karadan saldırı başlatan İsrail ordusuna ait iki askeri aracın İslami Cihat tarafından tahrip edildiği bildirildi.

İslami Cihat’ın askeri kanadı Kudüs Tugayları konuyla ilgili yayımladığı bildiride Gazze şehrinin doğusundaki Re’s bölgesinde iki İsrail askeri aracının tahrip edildiğini açıkladı.

Filistin Halk Direniş Komiteleri ile Filistin’in Kurtuluşu için Demokratik Cephe de Gazze’ye giren İsrail kara birliklerine havan topu ve RPG roketleriyle saldırılar düzenlediklerini açıkladı.

Öte yandan İsrail ordu sözcüsü Filistinlilerin Sderot’a attıkları bir füzenin bir binaya isabet ettiğini, binada yaşayanların hastaneye kaldırıldığını duyurdu.
YES ALLAH NO PROBLEM
Kullanıcı avatarı
yselim
Editor
Editor

İleti yselim » 17:44 04-Ocak-2009

İsrail askerlerine Beyt Lahiya’da ağır darbe

YDH- Filistinli direniş gruplarının gösterdiği etkili direniş sebebiyle İsrail askerlerinin Gazze’nin Beyt Lahiya bölgesinden çekilmeye başladığı bildirildi.

04/01/2009

YDH- Filistinli direniş gruplarının gösterdiği etkili direniş sebebiyle İsrail askerlerinin Gazze’nin Beyt Lahiya bölgesinden çekilmeye başladığı bildirildi.

Hamas’a bağlı el-Aksa televizyonunu, Hamas’ın askeri kanadı olan İzzeddin el Kassam Tugaylarının bir İsrail tankını hedef aldığını belirterek üç İsrail askerinin öldüğü operasyondan sonra İsrail zırhlı araçlarının Beyt Lahiya bölgesinden geri çekilmeye başladığını duyurdu.

El-Aksa televizyonu ayrıca İzzeddin el-Kassam Tugayları’nın İsrail’in Gazze’nin güneyindeki en büyük kara üssünü Grad füzeleriyle vurduğunu duyurdu.
YES ALLAH NO PROBLEM
Kullanıcı avatarı
yselim
Editor
Editor

İleti yselim » 17:47 04-Ocak-2009

“El Aksa televizyonu Siyonistlerin gözüne batan bir diken olmaya devam ediyor”

YDH- İsrail’in tüm bombardımanına rağmen susturmayı başaramadığı el-Aksa televizyonundan bir yetkili, “el-Aksa televizyonu, Siyonistlerin gözüne batan bir diken olmaya devam edecek” dedi.

04/01/2009

YDH- İsrail’in tüm bombardımanına rağmen susturmayı başaramadığı el-Aksa televizyonundan bir yetkili, “el-Aksa televizyonu, Siyonistlerin gözüne batan bir diken olmaya devam edecek” dedi.

İsrail’in F-16 savaş uçaklarıyla binasını bombalamasına ve sahip olduğu son derece kısıtlı imkanlara rağmen Hamas’a ait el-Aksa televizyonunu yayınlarını etkili bir şekilde sürdürüyor.

El-Aksa televizyonunun tüm yokluklara ve imkansızlıklara rağmen yayınlarını sürdürdüğünü belirten bir el-Aksa TV yetkilisi, “Ben İslam ümmetine süz veriyorum, bu kanal Siyonist düşmanın gözüne batan bir diken olmaya devam edecektir” dedi.

İsrail’in bombalamalarına ve elektronik karıştırmalarına rağmen yayınını seyyar araçlar kullanarak sürdüren el-Aksa televizyonunda çalışan bir başka görevli de “ilk bombardımanda tüm cihazlarımızı kaybettik; ancak direnişin çabaları sonucu yeni cihazlar temin ederek yayınlarımıza devam ediyoruz” dedi.

Kanal çalışanlarının morallerinin çok yüksek olduğunu belirten bir başka el-Aksa görevlisi de “eskisinden daha iyi çalışıyoruz, el-Aksa TV şu an en büyük Arap kanalından daha başarılı” dedi.
YES ALLAH NO PROBLEM
Kullanıcı avatarı
yselim
Editor
Editor

İleti yselim » 17:48 04-Ocak-2009

İsrail Gazze’de ağır kayıplar veriyor

YDH- İsrail ordusunun Gazze’ye başlattığı kara saldırısında ağır kayıplar verdiği bildirildi.

04/01/2009

YDH- İsrail ordusunun Gazze’ye başlattığı kara saldırısında ağır kayıplar verdiği bildirildi.

İran’ın Arapça yayın yapan televizyon kuruluşu el-Alem, Filistin direnişi karşısında ağır kayıplar veren İsrail ordusunun Gazze’ye yönelik kara saldırısını durdurduğunu duyurdu.

El Alem televizyonu iki İsrail askerinin Filistinli direnişçiler tarafından esir alınmasından ve 9 İsrail askerinin de öldürülmesinden sonra İsrail’in Gazze’deki kara saldırısını durdurduğunu belirtti.

Dün başlatılan kara saldırısında 30’dan fazla İsrail askerinin de yaralandığı ve yaralılardan birçoğunun durumunun ağır olduğu bildiriliyor.

El-Alem’in haberine göre dün geceden beri yaşanan çatışmalarda iki İsrail tankı ile bir İsrail helikopterinin de Filsitinli direnişçiler tarafından tahrip edildiğini duyurdu.
YES ALLAH NO PROBLEM
Kullanıcı avatarı
yselim
Editor
Editor

İleti yselim » 17:50 04-Ocak-2009

Esir alınan İsrail askeri sayısı 3’e çıktı

YDH- İran televizyonunun normal yayınını keserek duyurduğu habere göre Filistinli direnişçilerin esir aldığı İsrail askeri sayısı 3’e çıktı.

04/01/2009

YDH- Hamas’ın askeri kanadı olan İzzeddin el-Kassam Tugayları’nın iki İsrail askerini esir aldığı bildirildi.

El-Aksa televizyonu, Hamas kaynaklarına dayandırdığı haberinde İzzeddin el-Kassam Tugayları’nın bugün bir İsrail askerini daha esir aldığını ve böylece kara saldırısının başlamasından bu yana iki İsrail askerinin Filistinliler tarafından esir edilmiş olduğunu duyurdu.

İran televizyonunun birkaç dakika önce normal yayınını keserek duyurduğu habere göre Filsitinli direnişçilerin esir aldığı İsrail askeri sayısı 3’e çıktı.

Hamas Siyasi Büro Başkanı Halid Meşal, kara saldırısının başlaması durumunda yeni Gilad Şalitlerin esir alınacağını söylemişti.
YES ALLAH NO PROBLEM
Kullanıcı avatarı
yselim
Editor
Editor

İleti yselim » 18:22 04-Ocak-2009

İslami Cihat: Bir İsrail tankını tahrip ettik

YDH- Filistin İslami Cihat Örgütü’nün askeri kanadı Kudüs Tugayları’nın bir İsrail tankını tahrip ettiği açıklandı.

04/01/2009

YDH- Filistin İslami Cihat Örgütü’nün askeri kanadı Kudüs Tugayları’nın bir İsrail tankını tahrip ettiği açıklandı.

El-Cezire televizyonunun İslami Cihat kaynaklarına dayandırdığı haberine göre İslami Cihat’ın askeri kanadı Kudüs Tugayları Gazze’nin güneyinde bir İsrail tankını bomba kullanarak tahrip etti.

El-Aksa televizyonu da Filistinli direnişçilerin İsrail tanklarına ve buldozerlerine 4 RPG roketi fırlattıklarını duyurdu ve İsrail hava kuvvetlerine bağlı uçakların Beyt Lahiya bölgesinde bir evi bombaladığını belirtti.

Öte yandan Lübnan’dan yayın yapan el-Menar televizyonu, İsrail televizyonlarının Filistinli direnişçilerin morallerinin son derece yüksek olduğunu ve yoğun bir direniş gösterdiklerini belirttiklerini duyurdu.
YES ALLAH NO PROBLEM
Kullanıcı avatarı
yselim
Editor
Editor

İleti baba » 22:42 04-Ocak-2009

BU gün İstanbul Çağlayan'da muhteşem bir miting yapıldı.

Mitinge gitmedim...Bir işyerinde beş-on kişi ile mitingi gıbta ile izledik.Katılanlara dualar ettik...

Yanımdakilere şöyle dedim:

-Akşamleyin,Türkiye'deki izleyici payı olan bir kaç Televizyon kanalı,bu mitingi,Ankara'daki Doğalgaz Faciası ölçeğinde,duyarlı ve benimseyen bir mesajla vermiş olsalar,İsrail hemen bu gece Gazze'den çekilmek zorunda kalır.

Biz,bir beklenti ile akşamı bekledik.

Akşamleyin..Kanal7 ve Samanyolu'nu hep dönerli izlerim.Bu akşam da öyle yaptım...

Gazze Süreci boyunca,Samanyolu'nu takdirle izledim...Ayrıntılara giriyor ve İsrail'i kınayan mesajlara yer vermeye çalışıyor..Yani,İsrail lehine gizli bir gündemleri olduğunu,geçen günler için söyleyebilmek asla mümkün değil....Keza,Kanal7 de öyle...

Ama...Bu akşam...Kanal7 üzerine düşeni yaptığı halde...Samanyolu teve,miting hakkında tek bir kare ve tek bir sözle dahi değinmedi.

İki şeyi düşündüm:

1-Gizli bir ajandaya sahipler.

2-Erbakan'a olan düşmanlıkları,İsrail'e olan düşmanlıklarından daha fazla...

Böyle düşündüm..

Doğru ya da yanlış..Ama böyle...

Paylaşayım istedim.

Herkeslere selamlar.
Gittiğinde eksikliğin bilinsin!

.........

http://www.blogcu.com/temkur
Kullanıcı avatarı
baba

İleti Hüsn-i_Zan » 00:46 05-Ocak-2009

O mitingi diğer kanallarda da izledim Atv,habertürk,flash gibi.Stv'den takip etmedim ama oyle diyorsanız doğrudur.O mitingte her kesimden insan vardı.İzlediğim kanallarda Erbakan veya Milli görüşten bahsedilmedi.Yanlıs olmasın Habertürk biraz değindi.Hatta Erbakan konuşurken bir tek tv5 görüntü verdi.Belki siyasi görüşten dolayıdır.Neyse ama Erbakan kesimi ile Gülen cemaati arasında bir soğukluk olduğu doğrudur.Ben şahsen hiçbir müslüman kesimde bir soğukluğun olmasını istemem.Bu soğukluğun nedenleri de vardır tabi ki.Fethullah Gülen cemaatine karşı söylenen şeylerin çoğunun milli görüş evlerinde başkalarına anlatıldığını biliyorum.Biliyorum diyorum çünkü bizzat soylenen şeylerle bir liselinin bile dolduruluşa getirildiğine şahit oldum.Gülen Cemaatini düşman olarak görüyordu.Başka bir kişi Haydar Baş'ın sitelerindeki örneklerle gelip,beni kendine göre Fethullah Gülen'in hristiyan,ajan bilmem ne olduğunu kanıtlamaya çalışıyordu.Yani bunun gibi örnekler soğukluğa neden oluyor.Ben şahsen nefretin milli görüş tarafında olduğunu düşünüyorum.İttifak ile ilgili bir konuda,kanaat liderlerinin birbirleri ile irtibatlı olmadığı söylenmişti.Bir bayram mesajı olarak Fethullah Gülen önceki tarihlerde kanaat liderlerine bir tebrik mesajı yollamıştı.Üstelik kendisi de soğukluğun giderilmesi için kendisince yaşça büyük olanların bunda önder olması gerekir,öncülük etmesi gerekir demişti.Fakat kimseden böyle bir hareket gelmeyince kendisi yeltendi.Mesajını posta ile de değil direk cemaatten kişiler ile yollamıştı.Ancak bırakın birlik olmayı çoğu kişiden cevap bile gelmedi.Bunlar kitabında da yazıyor.Neyse belki insanlar değişmiştir.Bu eski bir tarihte idi tabi ki.Stv ile Gülen cemaati tam olarak özdeşleştirilemez tabi ki.Kasıtlı mı yapıldı onu da bilmiyorum.Bu kırgınlıklardan olsa gerek.Empati yaparsanız birileri sizi yahudi,ajan,bop bilmem ne gibi düşünse ve dile getirse siz haberini yaparmısınız?Düşman mı olursunuz?Onlar düşman olmayı değil konuşmamayı tercih ediyorlar. Benim yaşadığım örneklere bile ihtiyaç yok aslında,yalnızca Mehmet Şevki Eygi'nin yazılarına baksanız bile anlarsınız.Bana göre bu şeylere rağmen haber yapsalar güzel olurdu.En azından diğer kanalların yaptığı gibi yalnızca mitingten bahsedilerbilirdi.Gülen cemaatin de Erbakan'a nefret olmadığını biliyorum.Hele hele Erbakan veya başka bir cemaat hakkında konuşulmadığını da biliyorum.Takdir ettiğim yönleri bu zaten.Onların hakkında konuşulur ama onların çoğu başkaları hakkında uhuvveti zedeleyici konuşmazlar.Çok da olumsuz düşünmeyin.Mesela Filistine yardım konusunda Kimse Yok mu,Cansuyu,İhh ve Deniz Feneri birleşti.İnşallah bu kırgınlıklarda ortadan kalkar.
Hüsn-i_Zan
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

İleti baba » 09:13 05-Ocak-2009

Milli Görüş,(resmen) Türkiye'de hiç bir "cemaat"e karşı değildir...Cemaatlerin bazı "tutum"larına elbette karşıdırlar.Ama,cemaat karşıtlığı yoktur ve bu konuda her hangi bir peşin kabulleri de yoktur.

Fethullah Gülen'i,Ankara'da "Arı Sineması konferansı" ile tanıdık...Bizi,o konferansa götüren MTTB ve Akıncılar teşkilatları idi..."Nurcular"ın da "Bizden" olduklarını orada gördüm...Yani,onlar, (Bir kısmı) bize hiç gelmedikleri halde,biz onlara gitmiştik...Ki o dönemlerde gerek Süleymancılar'ın ve gerekse Nurcuların günlük yaşamları şöyle idi:.."-Beş vakit namaz kılıp,Namaz dışında kaldıkları zamanlarda da Milli Selamet Partisi'ne sövmek" şeklinde idi...Bunlara rağmen,MSP ve artı teşkilatlar bizi Fethullah Gülen konferansına çekip götürmüştü...Çünkü,İslami gayreti olanlara dokunmak,Gayretullah'a da dokunur...Biz,böyle bilir ve böyle inanırız...

Bunları anlatmakla şunları demiş oluyorum:...Fethullah Gülen ve "Cemaat"i ,MSP,yani Milli Görüş'e rağmen olmuş veya olabilmiş değildir...İçinde ve yanında doğmuş,yaşamış ve büyümüştür...Halen,böyle bilir ve böyle inanırız.Şu ana kadar,Fethullah Gülen canibinden gelen her hangi bir davete icabetsizlik ettiğimizi bilmiyorum.

Ama...seteve'nin,Erbakan hakkında en "olumlu" belgeseli hazırladığını da biliyor ve inanıyorum....Erbakan (Allah uzun ve hayırlı ömürler versin..İnşaAllah..Amin) öldüğünde,Samanyolu teve en muhteşem haberi o gün verecektir...Erbakan'ın,ne kadar mükemmel bir "müslüman" olduğunun,ne kadar "kardeş" bir müslüman olduğunun altını özellikle çizecektir....Yani,Erbakan'ın ölümünden strateji devşirecek ve Erbakan'ın ölümünü "cemaat lehine" bir kazanıma dönüştürmeye çalışacaktır...O zaman,Milli Görüş camiası,onlar ve yayınları için "Ne kadar da kadirşinasmışlar" diyeceklerdir.

Erbakan'ı,sağlığında görmek istemeyenler,adını bile anmak istemeyenler...Üstelik..İsrail Katliamı dolayısıyla suçlayabilmek için Erbakan yaratmaya çalışanlar (NUH GÖNÜLTAŞ'ın BUGÜN GAZETESİ yazıları) Erbakan öldüğünde,Erbakan'ın mirası için Nasıl da Erbakancı olacaklar...Göreceğiz.

Ve "cemaat" hakkında,olumsuz düşüncem varsa,"Ben merkezci" ve kendileri dışında herkesi bir zaman için ahmak ve bir zaman için de ahmak dost ve giderek de düşman gören anlayışlarıdır...Bu anlayış,insanı,giderek Yaşar Nuri Öztürk haline getirir...Getirmektedir...Ve bana göre,bir yanları ile neredeyse Yaşar NUri Öztürk haline gelmişlerdir.

Herkeslere selamlar.
Gittiğinde eksikliğin bilinsin!

.........

http://www.blogcu.com/temkur
Kullanıcı avatarı
baba

İleti yselim » 10:38 05-Ocak-2009

Ölen İsrailli asker sayısı 15’e yükseldi, Golani birliklerinin bir komutanı öldürüldü

YDH- İsrail, kara saldırısının başlamasından itibaren 2 askerinin öldüğünü 15 askerinin yaralandığını belirtirken, Filistinliler 15 İsrail askerinin öldürüldüğünü açıkladılar.

05/01/2009

YDH- İsrail, kara saldırısının başlamasından itibaren 2 askerinin öldüğünü 15 askerinin yaralandığını belirtirken, Filistinliler 15 İsrail askerinin öldürüldüğünü açıkladılar.

Fars haber ajansının bildirdiğine göre İsrail ordu sözcüsü Filistinli direnişçilerin Gazze’nin kuzeyindeki Beyt Hanun kentindeki bir İsrail askeri aracına açtıkları ateş sonucu 2 askerinin öldüğünü 15 askerinin de yaralandığını doğruladı.

Filistin kaynaklarının bildirdiğine göre ise İsrail’in de doğruladığı son kayıplarla birlikte kara saldırısının başladığı günden beri öldürülen İsrail askeri sayısı 15’e yükseldi.

İsrail’in verdiği kayıpların duyurulması konusunda basına yoğun sansür uyguladığı bildirilirken Filistin kaynakları, direnişçilerin Gazze’nin kuzeydoğusunda düzenlediği operasyonlarda seçkin Golani birliklerinin komutan yardımcısının öldürüldüğünü açıkladı.
YES ALLAH NO PROBLEM
Kullanıcı avatarı
yselim
Editor
Editor

İleti Hüsn-i_Zan » 20:51 05-Ocak-2009

Hocam eskiden olanları anlatıyorsunuz ama durum şimdi böyle değil.Önceden ülkücülere sohbetleri yapanlar nurculardı.Milli Görüş içinde doğmuş,yaşamış,gelişmiş diyorsunuz cemaat için.Doğrudur. Aynı şekilde ülkücülerde böyle idi.Şimdi ülkücüler cemaati ajan olarak görüyor.Tutum olarak karşı olabilirler demişsiniz.Tutum olarak karşı olmak CIA,Mossad ajanı ilan etmek midir?Mehmet Şevket Eygi Milli Görüş cenahının hocası değil midir?Hoca böyle derse cemaatin neler diyebileceğini düşünün lütfen.Ki ben dediklerini örneklerle bizzat yaşadım.Dersiniz ki 1 kaç kendini bilmez böyle konuşmuş olabilir.Her cemaatte 1 kaç kendini bilmez konuşur diyebilirsiniz.Ama dediğim gibi üst düzey kişi bunları söylüyor ve bü sözler birkaç kişi ile sınırlı değil.Ne Fethullah Gülen,ne de bir başka üst düzey kişi milli görüş hakkında birşey dememiştir.Her zaman başkalarına kötü söz dememe konusunda öğüt verilir.Zaten eski zamanlarda bile üst düzeyden birşey denmemesinin kanıtı sizleri Fethullah Gülen konferansına götürmeleri ile açıkça kanıtlanıyor.O zamanlar ülkücüler de cemaatlerde birbirine daha yakındı.Çünkü ayni gibi idiler.Has ülkücüler namazlarını kılarlardı.Dindarlardı.

Benim ve bildiğim o cemaatin çoğunun Erbakan hakkında olumsuz düşünmediğidir.Tutum olarak eleştirme dediniz,işte tutum olarak eleştirilir.Örneğin 28 şubat süreci veya başka bir konuda ama hiçbir zaman söylenenlerin aksine bunlar bilmem nedir,bunlar şöyledir,böyledir denmez.Tek tük konuşanlar olabilir.Onlarda tek tüktür.Birilerine de onlar şöyledir,böyledir diye telkin edilmez.Resmen düşman değil diyorsunuz ,benim sözlerime güvenmiyorsanız bir internetten arattırın lütfen milli görüş fethullah gülen diye ve milli görüş forumlarında Fethullah Gülen için neler yazılmış bir bakın.Bir de Fethullah Gülen forum Erbakan deyin Fethullah Gülen'e yakın olan forumlarda neler çıkıyor bir bakın.Aradaki farkı açıkça göreceksiniz.İlk arattırmamda Fethullah Gülen Bahaililk,nihat genç,Cıa gibi şeyler ile karşılaştım ve tek olumlu birşey göremedim çoğu kişi Cıa ajanı olarak nitelendirmiş.İkinci arattırmam da direk delikanforum'un Fethullah Gülen'in Erbakan'ın eşi için yayınladığı taziye mesajını gördüm.Sevgininiz ve içinde bulunmuşluğunuz olabilir ama şimdi durum bundan ibarettir.Bu kötülemelerin bu kadar fazla oluşu Mehmet Şevket Eygi gibilerin sözlerinden olduğu açıktır.Bu insanlar televizyon programlarının bulunmaz kişileridir.Ruhat Mengü müydü neydi o kadının programına çağrılacak olanlardandır.Ki çağrılmıştır ve programa da çıkmıştır.Yazdığı yazıya Hüseyin Gülerce'nin cevabını okursanız Hüseyin Gülerce'nin de dediği gibi onun gibilerinin sözleri başka cenahlar için bulunmaz sözlerdir.Kullanılan sözlerdir.O cenahlar için de o kişiler bulunmaz kişilerdir.Çünkü o kişiler uhuvveti zedeleyen kişilerdir.Yani istenilen kişilerdir.Ben size şuan ki durumu anlatıyorum ve Erbakan'a bir nefretin olmadığını söylüyorum bu yazımda da bana inanmassanız bile basitçe bunu internet ortamından görebilirsiniz diyorum.Siz Erbakan hakkında zaten olumsuz birşey yok iken bana ilerisi için senaryo kurup,olacağını öngördüklerinizi ve geçmişte olanları anlatıyorsunuz.Eğer Stv Erbakan hakkında bir belgesel hazırlarsa biliniz ki,zaten Erbakan hakkında düşünülenleri yayınlayacaktır.Bu da demektir ki iyi bir belgesel olacaktır.Siz eğer belgesel yayınlanırsa ve söylediğiniz niyetler için yayınlandığını düşünürseniz yazıktır düşüncenize.
Devam etmek isterseniz başka bir konuda konuşabiliriz,isterseniz bu konunun amacından sapmaması için iyi olur.
Hüsn-i_Zan
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Sonraki

Duyurular !

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 1 misafir