n.f.k yazdı:Ebu Huzeyfe yazdı:n.f.k yazdı:Tamam o zaman teymiyyenin cehennem fanidir dediğinede inanmış oldun o zaman,
Tartışma bitmiştir, gerçekler ortadadır, Allaha emanet olun..
Ahmaklığın çaresi yoktur diye boşuna dememişler. Ben senin gibi müfteriye inanmıyorum diyorum sen hâlâ iftiramı ispatladım diyorsun. Be ne hamakat!!!
Senin aktarımlarına inanmıyorum diyorum, bunu da mı anlayamıyorsun???
Çünkü yalancı ve iftiracıların sözlerine inanılmaz.
Hem zaten sen kendin de itiraf ediyorsun ki, bizzat bu alimlerin eserlerindend eğil, sanaldan bulduğun soluncanları bize sunuyorsun.
Ben en başında söylemiştim, tekrar edeyim;
Allah'a yeminle söylüyorum ki, senin gibi iftiracı ve fitneciler, İbni Teymiyye'nin eserlerini ellerine alıp içine bile bakmazlar!
Tamam senin bana inanmadığını biliyorum ve bende inanacağım kaynaklardan delil sunuyorum ve cehennem fanidir dediğini isbat etmiş oluyorum.
Ben iftiramı attım? Teymiyenin neler dediklerini söyledim. Cehennem fanidir demiştir dedim kitabını gösterdim sen öyle bir kitap yok dedin. Bende öyle deyince İbni Kayyımı ve Ebubekir hocanın dediklerini gösterdim. Attığım bir iftira yok ortada daha anlayacak kapasiten yok mu adam? Eğer benim "teymiyye cehennem fanidir demiştir" sözüme iftira diyorsan bilki sen Ebubekirr Sifil ve İbni Kayyımada iftira atmış dersin. Çünkü onlarda söylüyor benim dediğimi.
Sanaldan bulup bulmamam o kitaplarda yazanları değiştirmez ben kendi gözümle görsemde görmesemde o sapıklıklar zaten kitaplarında yazılı..(sanal dediğinde dinimizislam.com ve dinimislam.com adlı gerçek ehli sünnett siteleri)
O kitapları okuyan küfre düşer kalbi kararır be. Bir cahile minhacüssünne adlı eseri okut.. Allahın arşın üzerinde oturduğunu söylemeye başlar.. Allaha şükür beni o kitaplardan korudu..
Bir kere Ebubekir Sifil hatadan beri degildir, dogruyu soylemek gerekirse Sifil hocada Kevseri baglamligi vardir. Kevseri'nin Ibni Teymiyye ve Ibni Kayyime dusmanligi herkesce malumdur. Sifil hoca Tevessül, istimdat, istiğâse, isti'âne gibi meselerde tipki Kevseri gibi dusunmedelir (bkz 2004 Ekim gazete yazilari) Kevseri'nin itikadi gorusleride elestirilmistir.
Bu soyleyecegim her ferd icin gecerlidir, hadis ve fikihti un yapmis alim hoca olmak, bu demek degildir ki itikadi yonden de aynen boyledir. Bir alimi sevmek bu demek degildir ki butun goruslerine katilmak. Zaten o alim de seni seviyorsa istemez ki her gorusune (koru korune) katil.