Şu Elkaide Meselesi

Türkiye Gündeminden başlıkların yer alacağı forum köşemiz.

Şu Elkaide Meselesi

İleti Ebu Huzeyfe » 15:35 03-Eylül-2008

Resim

Bu meselenin suyu çıktı tabiri caizse... Bir çok kardeşimiz Amerika ve İsrail'in baskısı ile Elkaide adına tutuklandı. Bizim bildiğimiz kadarıyla hiç birinin Elkaide ile uzaktan yakından alakası yok. Maksat bu örgütün adını kullanarak bazı aktif müslümanları safdışı edip tasfiye etmek.

İlgili haberlerden bir tanesi aşağıdaki linkte mevcut:

http://www.timeturk.com/Turkiyede-el-Kaide-magdurlari-cogaliyor-24303-haberi.html
Resim HAYAT; İMAN VE CİHAD!
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Ebu Huzeyfe
Misakonline Yönetim Kurulu

Re: Şu Elkaide Meselesi

İleti serkanasm » 19:20 03-Eylül-2008

Herhangi biriniz yada bir yakınınız 11 eylülden önce el kaide diye bir örgüt ismi hiç duydu mu?

Gerçekten merak ederek soruyorum. Ne ben duydum ne duyanı duydum.
Sizin duymuşluğunuz var mı?
serkanasm
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

İleti baba » 09:53 04-Eylül-2008

serkanasm yazdı:Herhangi biriniz yada bir yakınınız 11 eylülden önce el kaide diye bir örgüt ismi hiç duydu mu?

Gerçekten merak ederek soruyorum. Ne ben duydum ne duyanı duydum.
Sizin duymuşluğunuz var mı?

Bir zamanlar "Hizbullah disketleri" diye bir "kavram" türettiler.Bu disketlerde "öz geçmiş"i bulunan herkesi tutukladılar.

Savcılar ve hakimler,sanıklara sadece "-Bu bilgiler doğru mu?" diye sordular."Evet" cevabını alınca da "tutuklama" yaptılar.

Çoğunun halen mehkemesi yapılmadı.

Yani...Hizbullah,namı ile yapılan "fişleme"ler,mahkemeler tarafından "resmi bilgi olarak teyid ve tahkim edildi.

Bu ne demek?...

Şu demek:...Hizbullah diye bir yasadışı örgüt ya da örgütlenme yoktur...Fakat,"devlet"in "hizbullah" diye tuttuğu resmi kayıt ve fişlmeleler vardır...

Şimdi de anlaşıldı ki:...Aslında bu kayıtları "devlet" de değil de "Ergenekon" diye bir yapılanma tutmuş.

Peki..Şİmdi..Ergenekon yargılanırken,Ergenekon fişlemeleri dahi deşifre edilirken, bu "hizbullah" tutuklamaları..Keza...El Kaide tutuklamaları neden mercek altına alınmaz?

Soru bu:..Cevabı da şu:

-Ergenekon denilen örgütlenme,içinde "yargı" olmadan mı gerçekleşmiş?..Ergenekon içinde yargı ve de özellikle "yüksek yargı" ve de çok özellikle Anayasal Yargı yoksa...Bu ne biçim derin devlet olmaktadır ki?

Fatsa'da bile..(Oniki Eylül öncesinde).Emniyet Müdürü,Kaymakam,Belediye Başkanı ve Savcı olarak örgütlenmiş olan bu tür bir yapılanma...İçine Türkiye'yş alacak şekilde örgütlenmeyi istediğinde "Yargı" neden dışarıda bırakıldı ki?

Yoksa..Onlar da "Ordu Günü Kutlaması" mı yapıyorlardı?

Biliyorsunuz...Haşim Kılıç,30 Ağustos kutlamalarında "öte"lenmişti.

Herkeslere selamlar.
Gittiğinde eksikliğin bilinsin!

.........

http://www.blogcu.com/temkur
Kullanıcı avatarı
baba

İleti Elbenna » 09:29 07-Ekim-2008

Suyu çıktı evet... Son 2 yılda 2-3 ay geçmiyor ki birileri en az 6 ay ile infaz ediliyor... Deliller hep ama hep aynı. Bir kaç görüntü ve CD.. Ardından sorgulama tutuklama ve ilk mahkemede herkes serbest...
Tıpkı aşağıdaki kıyamet senaryoları koparılan Konya merkezli operasyon gibi...
http://www.velfecr.com/haber_detay.php?haber_id=5347

Yetmedi bir senaryo daha Ebu Hanzala (Allah esaret bağlarını çözsün) kardeşimiz ve cemaatine yapıldı ve yaklaşık 6 gün sonra mahkemeye çıkacaklar.. Hepsi aynı senaryo.. Olan dışarıda kalan hanımlarımıza ehlimize oluyor...

Rabbim müslümanları uykudan uyandırsın.. Bu kafirlere de en acı azabı tattırsın.. Allahumme Amin.
[center]Resim
Resim

[/center]
Kullanıcı avatarı
Elbenna
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

İleti Ebu Huzeyfe » 04:46 06-Kasım-2008

İspanya, başkent Madrid'e gelerek siyasi sığınma isteyen, terör örgütü El Kaide'nin lideri Usame Bin Ladin'in oğlu Ömer Bin Ladin'in talebini geri çevirdi.

İçişleri Bakanlığından bir yetkili, önceki gün İngiliz eşi Zaina el Sabah ile birlikte Kahire'den Madrid'in Barajas havaalanına geldikten sonra pasaport kontrolünde kimliğini açıklayan ve siyasi sığınma isteyen 27 yaşındaki Ömer Bin Ladin'in talebinin reddedildiğini belirtti.

http://www.haber7.com/haber/20081105/Ispanya-Ladinin-oglunu-istemedi.php

Kimin oglu oldugunun hic onemi yok!

Hainleri dusmanlari bile sevmez.

Nedense isbirlikcinin akibeti hep rezaletle son bulur.

Hem dunyada hem de ahirette... ]7
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Ebu Huzeyfe

İleti Ebu Huzeyfe » 06:36 03-Mart-2009

Resim

Ali Rıza Akgün Hoca serbest bırakıldı

6 ay önce tutuklanan Özgün İrade dergisi yazarı Ali Rıza Akgün Hoca ve beraberindeki 12 kişi serbest bırakıldı.

Hak-Der eski başkanı Ali Rıza Akgün bundan 6 ay önce İstanbul’da yapılan el Kaide operasyonu sırasında gözaltına alınmış ve sonrasında tutuklanmıştı. Tekirdağ F tipi cezaevinde 6 ay 5 gün kalan Ali Rıza Akgün Hoca ve beraberindeki 12 kişi ilk duruşmada serbest bırakıldı.

Ali Rıza Akgün Hocanın ilk duruşmada serbest bırakılması ailesi ve arkadaşları tarafından sevinçle karşılanırken, 6 ay boyunca suçsuz yere cezaevinde tutulması hukukun keyfiliğini gözler önüne sermiş oldu.

http://www.timeturk.com/ali-riza-akgun-hoca-serbest-birakildi-56185-haberi.html
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Ebu Huzeyfe

İleti ismail emre » 16:52 21-Temmuz-2009

ebu huzeyfe abim bir sualim olacak bu konuda şimdi el kaide adlı örgütü savunan bazı arkadaşların olduğu bir site var ve selefi mi yoksa vehhabi mi olduğunu tam anlayamadım (islami tr adlı bir site ) ha belki örgütle ilişkisi yok ama bana kafa karıştırıcı geldi açıkçası bir insan amerika destekli bir fitneciyi neden cihad eri gibi savunur ki bir açıklama yapsanız?
saygılar...
ismail emre

İleti feryad » 16:06 25-Ağustos-2010

el-kaide nin arkasında Mossad var...
Amaç İslama ve Ümmetin içine FİTNE-FESAT sokmak...,el-kaide İslam düşmanıdır ,, pkk nasıl Kürt düşmanı Ermeni örgütüyse bu da onun gibidir ve bu gibi şeyleri taban bilemez bu işleri Yüneticiler bilir...
feryad

İleti Ebu Huzeyfe » 18:16 25-Ağustos-2010

ismail emre yazdı:ebu huzeyfe abim bir sualim olacak bu konuda şimdi el kaide adlı örgütü savunan bazı arkadaşların olduğu bir site var ve selefi mi yoksa vehhabi mi olduğunu tam anlayamadım (islami tr adlı bir site ) ha belki örgütle ilişkisi yok ama bana kafa karıştırıcı geldi açıkçası bir insan amerika destekli bir fitneciyi neden cihad eri gibi savunur ki bir açıklama yapsanız?
saygılar...

Zerkavi'nin şehit olmasına kadar ElKaide'yi dolaylı olarak da olsa savundum. Çünkü en azından Zerkavi zamanında işgal ordularına karşı bir direniş gösteriliyor ve ciddi cihadi bir hareket olarak devam ediyordu Irak'ta. Zerkavi'nin şehit olmasıyla beraber birden direniş durdu ve Müslüman Irak halkına karşı intihar eylemleri başladı.

O günden beri de sürekli bombalar patlatılıyor ve bir tane bile işgal askeri ölmüyor neredeyse. Tüm kurbanlar Müslüman Irak halkı! ElKaide'nin "ama onlar işbirlikçi mürtedler" ithamı ise sadece katili ele veriyor. Nereden biliyorsunuz onların işbirlikçi ve mürted olduğunu? Kaynak nedir? Hevanız değil mi?

Hem Şeriatin neresinde gördünüz tam da savaşın ortasında Müslüman halkları yargılayıp infaz etmenin caiz olduğunu? Şeriat savaş esnasında had uygulamalarını bile kaldırır. Çünkü cihaddan başka bir şeye odaklanılmasını istemez.

ElKaide ise cihad dışında her türlü pislik, cinayet, katliam, işbirliği, kaos ve fitne ile uğraşmaktadır!

ElKaide sadece ve sadece bir TERÖR örgütüdür!
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Ebu Huzeyfe

Türkiye Gündemi

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir