KÜRTLERE SESLENİYORUM

Siyaset ve Politika ile ilgili yorumlarınızı buraya eklemek için fazla beklemenize gerek yok .

KÜRTLERE SESLENİYORUM

İleti zinnureyn » 09:45 28-Ağustos-2009

'Posta' Gazetesinin Ankara temsilcisi Hakan Çelik'in yazısı:
BİR TÜRK OLARAK KÜRTLERE SORUYORUM

Bir TÜRK olarak Kürtlere soruyorum; ''Kürtler bu ülkeye ne vermiştir ?'' Kürtlerin, Türkiye'ye bugüne kadar ne katkıları olmuştur ? Sosyal, bilimsel ve sanatsal anlamda yaşamımıza neler katmışlardır ?
Kendilerini etnik kökenlerini ön plana çıkararak tanımlayan ve kendilerine verilmiş en büyük hak olan ''BU GÜZEL ÜLKENİN, TÜRKİYE'NİN VATANDAŞI OLMAK HAKKINI'' bir kenara iterek, etnik köken üzerinden ırkçılık yapmayı tercih eden bu kitle, bu ülkeye ne vermiştir ve bu sapkın anlayışla ne verebilir ?
Kürtlere soruyorum; neden terör sizde, beşik kertmesi sizde, kız çocuklarını başlık parası adetiyle adeta bir eşya gibi alıp-satmak adeti sizde, her türlü yasadışı işin altından çoğunlukla Kürtler çıkmakta, kapkaç sizde, gasp sizde, ''NAMUS CİNAYETLERİ'' sizde, kaçakçılık sizde, uyuşturucu ticareti sizde, bu ülkenin vatandaşı olmayı sindirememek hastalığı sizde, vur-kır-gasp et anlayışı sizde, ÖZELEŞTİRİ yapmamak sizde, nedensiz aşağılık kompleksi sizde, başına kuş pislese devleti ve diğer insanları suçlamak sizde, herşeyi devletten beklemek sizde, asimile edildiği yalanını söyleyip, 21. yüzyıl Türkiyesi'nde tek kelime Türkçe bilmeyen milyonlarca insan sizde, emperyalist devletlerin size sahte bir mazi yapıştırması neticesinde Anadolu'da hiçbir zaman varolmayan, sözde gasp edilmiş hayali bir anavatanınız olduğu yalanını yaymak yine sizde.
Bu ülkeye hiçbir şey vermeden, kaba kuvvet ve vandalizmle, terör ile toprak gasp etmeye çalışma ahlaksızlığı sizde, diyaloğu ve insani ilişkileri es geçip, yakıp yıkarak bu ülkeyi bölmeye çalışmak sizde, Avrupa'ya gidip Türkiye Cumhuriyeti ve onun şanlı ordusu Türk Silahlı Kuvvetleri hakkında her türlü asılsız yalanları söylemek, bana işkence yaptılar, baskı yaptılar, dilimizi konuşamıyoruz, fırsat eşitliği yok gibi mesnetsiz yalanları söyleyerek siyasi mülteci statüsüyle o Avrupa ülkelerine kapağı atmak, bir parazit gibi yaşayıp oralarda da suç işlemek sizde, sizlerde....
Avrupa'da Türkiye'yi şikayet etmek sözkonusu olunca ''ben Kürdüm'' demek, ama cebinde Türkiye Cumhuriyeti kimliği ile Avrupa ülkelerinden herhangi birinde suçüstü yakalandığınızda ''ben Türküm'' demek üçkağıtçılığı sizde, çapulcu terör örgütüne her türlü desteği verip, demokrasi ve insan haklarından bahsetmek, ''şiddeti kınıyorum'' demek sizde, bu yalanları söyleyip bizleri de enayi zannedip, aptal yerine koymaya çalışmak terbiyesizliğ i ve alçaklığı sizde, bu ülkede yaşayan onlarca farklı etnik kökenden milyonlarca insan, etnik kökenleriyle ilgili en ufak bir sıkıntı çekmezken, özgürce siyaset yapabilirken, milletvekili ve hatta Başbakan bile olabilirken, verdiğimiz Kurtuluş Savaşı mücadelesi sonucu elde edilmiş Cumhuriyetimizin kazanımlarını içlerine sindiremeyen sömürgeci, etnik soykırımcı, emperyalist devletlerin maşası ve tetikçisi olmak düzenbazlığı NEDEN hep sizde ?
Lütfen bu sorulara yanıt verin, tabii verebilirseniz. ..
Bu memlekete bugüne kadar ne verdiniz de, ne istiyorsunuz ?
Eğitim diyorsunuz; öğretmen öldüren terör örgütünün katillerini ve elebaşını lider, siyasi irade kabul ediyorsunuz.
Dilimizi konuşamıyoruz diyorsunuz; o halde bugüne kadar Türkiye'nin çeşitli kentlerinde açılmış ''Kürtçe Kursları'' sözde dil öğrenmeye susamış sizlerin ilgisizliği sonucunda neden kapandı ?
Siyasi platformda temsil hakkı diyorsunuz; siyasetinizi etnik ırkçılığa ve bölücülüğe dayalı söylemler, eylemler ve politikalar üzerine kuruyorsunuz.
Yarattığınız terörden 30 bin insan can veriyor... En ufak bir özeleştiri, en ufak bir günah çıkarma yapmıyorsunuz.
Sizlerin canı can da, bu ülkeyi ve içinde yaşayan masum insanları terörden korumak için hayatını hiçe sayıp şehit olan ana kuzularının, evlatlarımızın canı patlıcan mı?
İstanbul'da sokaktaki vatandaşlara saldırmak, molotof kokteyli atmak, otobüs yakmak, polise ve sade vatandaşlara, kadınlara, ufacık çocuklara ''kaldırım taşları'' atıp kafalarını yarmak neyin protestosu? Hangi köhne düşüncenin, hangi barbar anlayışın dışavurumu?
Bugüne kadar hangi ''Kürt kökenli'' Türk vatandaşına; hop! sen Kürtsün şu şehre giremezsin, şu işi yapamazsın, şu mesleği icra edemezsin denmiş veya denmekte?
Bu ülkenin en çok para kazanan insanları çoğunlukla Kürt kökenli şarkıcılar, eğlence yeri sahipleri, işadamları, ticaret erbabı, turistik otel sahipleri, eğlence dünyasında; tv'de, gazinolarda iş yapan isimler (İbrahim Tatlıses, Özcan Deniz, Ceylan, Yılmaz Erdoğan vs.) değil mi?
Hani ne oldu ''fırsat eşitsizliği yalanınıza?'' İşin doğrusu, sizin sorununuz bu ülkeyi terör ile, vurarak, kırarak bölmek! Bir oldu-bitti yaratarak bu güzelim memleketi parçalamaktır. Bu kadar basit. Şu çıplak gerçeği artık ilkokula giden küçücük çocuklar bile anlayabilmektedirler.
''KÜRT'' kökenli vatandaşlarımız, eğer bunca kan ve gözyaşı dökülmesine sebep olan bu BÖLÜCÜ IRKÇI TERÖRİSTLERİ hala destekliyorlarsa, KUSURU DEVLETTE DEĞİL, KENDİLERİNDE ARAMALIDIRLAR!
Meydanlarda eller hep zafer işareti, ellerde 30 bin insanımızın katili kanlı terör örgütü PKK'nın afişleri, terörist başı Apo'nun posterleri, yakarız-yıkarız tehditleri ve herkesin malumu ülkemizdeki büyük kentlerde meydana gelen şu terör olayları...
Çapulcu terör örgütünün hazırladığı ''Şemdinli fiyaskosundan' ' sonra, ellerine para vererek sokaklara salıp polisimize, güvenlik güçlerimize, halkımıza taş ve molotof kokteyli attırdığı küçücük çocuklar...
Çocuğunu terör örgütünün militan olarak kullanmasına müsade ediyorsan, bu kaos ve terör yöntemlerinden medet umuyorsan ve bu yolla bu ülkeyi böleriz, sözde ülkemizi de kurarız diye düşünüyorsan, canın yandığında veya meydanlara saldığın, yak-yık-kır-dök evladım dediğin çocuğunu kendi ellerinle ateşe attığında da bunu devlete fatura edemezsin.
Demokrasiden bahsedip, teröre yol açmak ? İnsan öldürüp hak talep etmek? Bu ne yaman çelişki...
Hak isteyen, hukuk isteyen önce bu ülkenin bütünlüğüne, bu ülkenin insanlarına, toplum kurallarına SAYGI gösterecek. Ülkesine katkıda bulunacak. İNSAN gibi davranacak, yakmayacak, yıkmayacak.
Kısacası; TERÖRİST ile arasındaki farkı yine bizzat KENDİSİ ortaya koyacak. Bu ülkenin güzel insanlarını kendisine inandıracak.
Kürt toplumu yüzyıllardır kendisini sömüren, geri bıraktıran, kulun kula kulluk ettiği ''FEODAL DÜZEN'' denen ilkel sistemden ne zaman vazgeçecek? Ne zaman HANIM FERTLERİNE gereken ''ÖZGÜRLÜĞÜ'' teslim edecek? Ve neden ülkede en yüksek kadın intiharları Batman'da? Neden aile içi şiddet sorununda ve TÖRE CİNAYETİ denen illette ekseriyetle Kürt kökenli insanların yaşadığı iller başı çekmekte? Büyük şehirlerde kapkaç ve bu tür illegal suçları işleyip, elde edilen yasadışı geliri Terör örgütüne aktarma suçu neden hep Kürt kökenli çocuk ve gençlerde görülmekte? Neden, neden, neden?Kürdüm diyen sizler, acaba bu KUSURLARINIZI hallettiniz miki
TÜRKLERİ pervasızca eleştiriyorsunuz? Size yer, yaşam hakkı, hak-hukuk vermekten başka ne yapmış bu ülkenin vatandaşları?
Güzel bir atasözü vardır. ''GÖZÜNDEKİ ÇÖPÜ GÖRMEZ, ELALEME ŞAŞI DER!''
Bu özlü söz ülkemizin içine düşürülmeye çalışıldığı ''Kürt fesadını'' ne de güzel anlatıyor değil mi?
BÖYLE YÜREKLİ ELEŞTİRİ GÖRDÜNÜZMÜ?

HAKAN ÇELİK
Resim
Göklerdeki ve yerdeki herşey Allah'ı (yahut Allah için) tesbih eder. Hiçbir şey yoktur ki, yaratıcısının kemaline ve noksanlık alâmetlerinden berî olduğuna delil olmasın (Bu konuyla ilgili İsra Sûresi'nde bulunan "O'nu tesbih etmeyen hiçbir şey yoktur." (İsrâ, 17/44) âyetine bkz.)
مَنْ غَشَّـنَا فَلَيْس مِنَّا*
Kullanıcı avatarı
zinnureyn
Misakonline Yönetim Kurulu

Re: KÜRTLERE SESLENİYORUM

İleti baba » 11:08 28-Ağustos-2009

zinnureyn yazdı:[color=#FF0000] BÖYLE YÜREKLİ ELEŞTİRİ GÖRDÜNÜZMÜ?HAKAN ÇELİK

Buna yüreklilik denirse...Görmedik.

Ama buna yüreklilik denmez.Yüreklilik,gidip Hakkari'de 24 saatliğine "Kürt" olmaktır.

...

Kardeşlerimiz..Üzerlerinde estirilen o kadar çok taraflı terör ve fesada rağmen,halen,kardeşliklerine bağlıdırlar...Pekaka sempatizanlığı Kürtler arasında yüzde yirmiyi geçmez.Onlar da Pekaka sempatizanlığı ile değil..ötekilerden olmamak için o taraftadırlar.

Hakan Çelik...Bir hafta on günlük bir provakasyon bombardımanı ile bu hale geldi.Bu kadar ırkçı ve "karşıdan" oldu...Kürtler,bu bombardımanı yıllardır yaşıyor ve halen yüzde doksan ile ırkçı değiller.

Hakan Çelik...Kürtlerin pisliklerini veya kendi attığı pislikleri saymış.

Bir de Türkler'inkileri saymaya kalksın bakalım...Kaç eksikle sayfayı kapatacak...

Herkeslere selamlar.
Gittiğinde eksikliğin bilinsin!

.........

http://www.blogcu.com/temkur
Kullanıcı avatarı
baba

İleti Hüsn-i_Zan » 18:37 28-Ağustos-2009

Binlerce Türkiye'de çalışan kürt var ne demek nevermiş.Onlar ekonomiye katkı sağlamıyor mu?PKK farklı şey,Kürt farklı şey.

Neden Töre cinayeti,kapkaç veya başka pislikler Kürtlerde diyor.Eğitim ve Ekonomi.Devletin politikası 1930lardan 1980 civarlarına kadar o bölgeye hiç yatırım yapmamaktı.Sen o bölgeye yatırım yapmazsan ne olur?Okul açmaz isen fabrika yapmaz isen.Dış güçler veya çıkar amaçlı hain Türkler de senin bu açığını kullanır.Sanki PKK'yı kim kurmuş.Kim desteklemiş.Yahu bir zaman kürtçe konuşan dövülüyordu.Nasıl yaşam hakkı olurki bu.

Bence bazı kürtleri pkk'ya en fazla yaklaştıran kendini vatan kahramanı yürekli,asil,güçlü türk olarak gören,saçma milliyetçilik anlayışına sahip kişiler.Acımasızca başkalarının yaşama hakkını tanımayan bazı Türk milliyetçiliği yapan kişiler sayesinde bir de hiç yoktan Kürt milliyetçiliği oluştu. Arada kardeşlik denen birşey yok,ikisi de ırkçılık yaparak birbirine küfür ediyor.Evet kürtler arasında bu daha az ama bazı türklerde artık gösteriş ve kibirden sıyrılmalı.Bir insan kendini ikinci sınıf görürse ve birçok yerde ezilirse sonucu ne olur.Milliyetçilik yerine tam anlamıyla kardeşlik anlayışı olsa bunların hiçbiri olmaz.Allah'tan türkler ve kürtler tarafından kabul edilen müslümanlıktaki kardeşlik anlayışı var ki daha kötüsü olmuyor, o da olmasa neler olacağını kestiremiyorum ve ne kadar bu anlayışa sarılınırsa o kadar duzelir.
Hüsn-i_Zan
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

İleti Ebu Huzeyfe » 10:52 29-Ağustos-2009

Hükümet Kürt açılımına inatla sırf yıpratma amaçlı ırkçılıkla karşılık veren ülkücüleri (MHP), solcuları(CHP), İslamcıları (bu boş kalsın) ve Doğan Grubunu anlamak mümkün (mü?)

Hakan Çelik gibiler yüzünden Kürtlerin bu ülkeye fazla katkısı olamamıştır. Çünkü kardeşinizi ötelerseniz, ardından ondan ne katkısı bekleyeceksiniz? Ancak KDV katkısı beklersiniz!

Irkçılık yapan asla bizden olmadı ve olamayacak da... Kaostan rant elde edenler en son kendileri bir kaosta yok olup rant olurlar!
Resim HAYAT; İMAN VE CİHAD!
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Ebu Huzeyfe

İleti mselimpolat » 14:42 06-Mayıs-2010

KÜRTLER BU ÜLKEYE NE VERDİ?.
Bu söz üzerine yazmak istedim.
TÜRKLER BU ÜLKEYE NE VERDİ?.
Ben Kürt değilim,Türk oğlu Türküm vede elhamdu lillah Müslümanım.
Türk ve Müslümanlığımlada onur duyarım.
Ancak unutmayalımki,hiçbir kimse Allah ile anlaşarak,ırk seçerek bu dnyaya gelmez.
Asil ırk yoktur,Asil ve Takva sahibi müslüman vardır.
Kamil insan olmanın yolu,Kur'andan geçer.
Kur'ana yolu oğramayan kim olursa olsun benim kardeşim olamaz.
Vatandaş olarak zırbalayıp durur.Oda önemli değildir.

KÜRTLER BU VATANA NE VERDİ?.
1-Bu vatana askerlik yaptılar
2-Müslüman olarak hizmet ettiler.
3-Vergi verdiler.
4-Bizim ile beraber yaşadılar.
5-Sadakatlik,kardeşlik gösterdiler.
6-Kız aldı-Kız verdiler.

KÜRTLER BU ÜLKEYE NE VERDİLER?.
1-Hırsızlık,yaptılar.Haram mal verdiler.
2-Yalan söylediler,nikahlı kadın kaçırdılar,kızlarını başlık ile verdiler.
3-Devlete isyan ettiler,Haççolarla,Ermenilerle birlik oldular.
4-Sadakatsizlik gösterdiler,isyan ettiler.
5-Yakıp yıktılar.Elektirik ve PTT kablolarını bile çaldılar.
6-Vergi kaçırdılar.

Şimdi soruyorum?.
TÜRKLER BU ÜLKEYE NE VERDİLER?.
1-İçki içmeyi mübah sayan türkler değilmi?.
2-Metres hayatı,yaşıyarak fuhuş yapan türkelr değilmi?.
3-Avrupayı,sağlam avrupalı ilan eden türk değilmi?.
4-Bursada,izmitte,istanbulda,adanada.Küçük çocukların ırzına geçip öldüren türk değilmi?.
5-Yüksek okulda öğretim görevlisi,kocasından boşanmış,ana kız beraber yaşıyorlardı,kız hukuk son sınıf öğrencisi,sarhoş ve başkasının koynundan çıkıp eve geldi,anasıyla tartışıp anasını öldürdü.hapse gitti,ev kilitlendi,Bunlar türk değilmiydi?.
6-MHP ile BDP bu ülkeden çıksa ülke düzelir.
7-İçki içip öz kızını hamile bırakan tğrkleri tanıyorum.isteyene haber ulaştırabilirim.
8-Posta gazetesi bu ülkeyi,bu halkı sömürmekten başka ne verdi?.
9-Fitne-fesatlıktan başka ne verdi?.
10-Kadını silah olarak kullanmaktan başka ne verdi?.
11-Mdem doğruları yazıyorsan,alıntı yaptığına göre,Link neden vermedin?.O zaman çok yalan söylüyorsun.Alıntılar link verilmeden yayınlanması,suçtur ve aynı zamanda halkı kandırmaktır,hatadır.yayınlanmamlıdır.
Dahasını,Yazmama gerek varmı?.Türklerde aynısını ve fazlasıyla yaptılar.

HİZMETE GELİNCE.
Siyasetçiler çoğunluk itibarıyla adeta ülkeyi böldüler.Doğu ve güneydoğuya.
1-Yıllarca yol yapmadılar.
2-Okul yapmadılar,medreseleri kapatıp,halkı cahil bıraktılar.
3-Devlet,İş-Aş temin etmeyince,hırsızlık yaptıysalar suçlu kim?.
4-Gurbete giden,göç eden kişi para kazanamayınca,isyan edip yakıp yıktılar.
5-Cahil kalan kesim,kolayca başkalarının tuzağına düşüp yem oldular.
6-Zannetmeyinki,Kürtler Türklerden ayrılacakta,Haççolar ile birlikte devlet kuracakalr.Etle kemik ayrılmaz.
7-İçlerinde hain yokmudur?.Binlercesi vardır.aynı hainler Türklerin içindede vardır.
8-Hata aranacaksa,Yönetimde,sistemde,yasalarda aranmalıdır.
9-Irkçılık her zaman çatışmayı,nefreti ve bölünmeyi iktiza eder.
10-Türkiye Cumhuriyeti kurulurken islam ihraç edilmeseydi,bugün PKK olmazdı.
GAZA GELMİYELİM,GAZAYA GELELİM.
Tabiiki nefret ettikelrimiz vardır.

BİZİ YÖNETENLER İTHAL MALIMIDIR?.
1-Hırsızlık yapan,
2-Fuhuş yapan,
3-Müslümana hakaret eden,
4-Her tarafı kamusal alan ilan eden,
5-Allahın mülkünü zapt eden.
6-Dil ve gardrop yasalarla oğraşan.
7-Vatana ihanet eden,kim olursa olsun,Hain değilmi?..
8-Yunanistanı kim yaratmışsa,Türkiyeyide o yaratmıştır.Allahın yasaları hakim değilse,ne farkı vardır?.
9-Çanakkaleyi müslümanlar kazandı,başkasına mal ettiler.İngilizler muvaffak olsaydılar,müslümanalr bu kadar zulüm görmezdiler.
10-Vatan,eğer üzerinde islam hakimse,Allahın dediği oluyorsa kutsaldır?.
BU ÜLKEYE NE VERDİLER?.
Mehmet Selim Polat
Kullanıcı avatarı
mselimpolat
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

İleti mselimpolat » 15:17 06-Mayıs-2010

zinnureyn yazdı:'Posta' Gazetesinin Ankara temsilcisi Hakan Çelik'in yazısı:
BİR TÜRK OLARAK KÜRTLERE SORUYORUM

Bir TÜRK olarak Kürtlere soruyorum; ''Kürtler bu ülkeye ne vermiştir ?'' Kürtlerin, Türkiye'ye bugüne kadar ne katkıları olmuştur ? Sosyal, bilimsel ve sanatsal anlamda yaşamımıza neler katmışlardır ?
Kendilerini etnik kökenlerini ön plana çıkararak tanımlayan ve kendilerine verilmiş en büyük hak olan ''BU GÜZEL ÜLKENİN, TÜRKİYE'NİN VATANDAŞI OLMAK HAKKINI'' bir kenara iterek, etnik köken üzerinden ırkçılık yapmayı tercih eden bu kitle, bu ülkeye ne vermiştir ve bu sapkın anlayışla ne verebilir ?
Kürtlere soruyorum; neden terör sizde, beşik kertmesi sizde, kız çocuklarını başlık parası adetiyle adeta bir eşya gibi alıp-satmak adeti sizde, her türlü yasadışı işin altından çoğunlukla Kürtler çıkmakta, kapkaç sizde, gasp sizde, ''NAMUS CİNAYETLERİ'' sizde, kaçakçılık sizde, uyuşturucu ticareti sizde, bu ülkenin vatandaşı olmayı sindirememek hastalığı sizde, vur-kır-gasp et anlayışı sizde, ÖZELEŞTİRİ yapmamak sizde, nedensiz aşağılık kompleksi sizde, başına kuş pislese devleti ve diğer insanları suçlamak sizde, herşeyi devletten beklemek sizde, asimile edildiği yalanını söyleyip, 21. yüzyıl Türkiyesi'nde tek kelime Türkçe bilmeyen milyonlarca insan sizde, emperyalist devletlerin size sahte bir mazi yapıştırması neticesinde Anadolu'da hiçbir zaman varolmayan, sözde gasp edilmiş hayali bir anavatanınız olduğu yalanını yaymak yine sizde.
Bu ülkeye hiçbir şey vermeden, kaba kuvvet ve vandalizmle, terör ile toprak gasp etmeye çalışma ahlaksızlığı sizde, diyaloğu ve insani ilişkileri es geçip, yakıp yıkarak bu ülkeyi bölmeye çalışmak sizde, Avrupa'ya gidip Türkiye Cumhuriyeti ve onun şanlı ordusu Türk Silahlı Kuvvetleri hakkında her türlü asılsız yalanları söylemek, bana işkence yaptılar, baskı yaptılar, dilimizi konuşamıyoruz, fırsat eşitliği yok gibi mesnetsiz yalanları söyleyerek siyasi mülteci statüsüyle o Avrupa ülkelerine kapağı atmak, bir parazit gibi yaşayıp oralarda da suç işlemek sizde, sizlerde....
Avrupa'da Türkiye'yi şikayet etmek sözkonusu olunca ''ben Kürdüm'' demek, ama cebinde Türkiye Cumhuriyeti kimliği ile Avrupa ülkelerinden herhangi birinde suçüstü yakalandığınızda ''ben Türküm'' demek üçkağıtçılığı sizde, çapulcu terör örgütüne her türlü desteği verip, demokrasi ve insan haklarından bahsetmek, ''şiddeti kınıyorum'' demek sizde, bu yalanları söyleyip bizleri de enayi zannedip, aptal yerine koymaya çalışmak terbiyesizliğ i ve alçaklığı sizde, bu ülkede yaşayan onlarca farklı etnik kökenden milyonlarca insan, etnik kökenleriyle ilgili en ufak bir sıkıntı çekmezken, özgürce siyaset yapabilirken, milletvekili ve hatta Başbakan bile olabilirken, verdiğimiz Kurtuluş Savaşı mücadelesi sonucu elde edilmiş Cumhuriyetimizin kazanımlarını içlerine sindiremeyen sömürgeci, etnik soykırımcı, emperyalist devletlerin maşası ve tetikçisi olmak düzenbazlığı NEDEN hep sizde ?
Lütfen bu sorulara yanıt verin, tabii verebilirseniz. ..
Bu memlekete bugüne kadar ne verdiniz de, ne istiyorsunuz ?
Eğitim diyorsunuz; öğretmen öldüren terör örgütünün katillerini ve elebaşını lider, siyasi irade kabul ediyorsunuz.
Dilimizi konuşamıyoruz diyorsunuz; o halde bugüne kadar Türkiye'nin çeşitli kentlerinde açılmış ''Kürtçe Kursları'' sözde dil öğrenmeye susamış sizlerin ilgisizliği sonucunda neden kapandı ?
Siyasi platformda temsil hakkı diyorsunuz; siyasetinizi etnik ırkçılığa ve bölücülüğe dayalı söylemler, eylemler ve politikalar üzerine kuruyorsunuz.
Yarattığınız terörden 30 bin insan can veriyor... En ufak bir özeleştiri, en ufak bir günah çıkarma yapmıyorsunuz.
Sizlerin canı can da, bu ülkeyi ve içinde yaşayan masum insanları terörden korumak için hayatını hiçe sayıp şehit olan ana kuzularının, evlatlarımızın canı patlıcan mı?
İstanbul'da sokaktaki vatandaşlara saldırmak, molotof kokteyli atmak, otobüs yakmak, polise ve sade vatandaşlara, kadınlara, ufacık çocuklara ''kaldırım taşları'' atıp kafalarını yarmak neyin protestosu? Hangi köhne düşüncenin, hangi barbar anlayışın dışavurumu?
Bugüne kadar hangi ''Kürt kökenli'' Türk vatandaşına; hop! sen Kürtsün şu şehre giremezsin, şu işi yapamazsın, şu mesleği icra edemezsin denmiş veya denmekte?
Bu ülkenin en çok para kazanan insanları çoğunlukla Kürt kökenli şarkıcılar, eğlence yeri sahipleri, işadamları, ticaret erbabı, turistik otel sahipleri, eğlence dünyasında; tv'de, gazinolarda iş yapan isimler (İbrahim Tatlıses, Özcan Deniz, Ceylan, Yılmaz Erdoğan vs.) değil mi?
Hani ne oldu ''fırsat eşitsizliği yalanınıza?'' İşin doğrusu, sizin sorununuz bu ülkeyi terör ile, vurarak, kırarak bölmek! Bir oldu-bitti yaratarak bu güzelim memleketi parçalamaktır. Bu kadar basit. Şu çıplak gerçeği artık ilkokula giden küçücük çocuklar bile anlayabilmektedirler.
''KÜRT'' kökenli vatandaşlarımız, eğer bunca kan ve gözyaşı dökülmesine sebep olan bu BÖLÜCÜ IRKÇI TERÖRİSTLERİ hala destekliyorlarsa, KUSURU DEVLETTE DEĞİL, KENDİLERİNDE ARAMALIDIRLAR!
Meydanlarda eller hep zafer işareti, ellerde 30 bin insanımızın katili kanlı terör örgütü PKK'nın afişleri, terörist başı Apo'nun posterleri, yakarız-yıkarız tehditleri ve herkesin malumu ülkemizdeki büyük kentlerde meydana gelen şu terör olayları...
Çapulcu terör örgütünün hazırladığı ''Şemdinli fiyaskosundan' ' sonra, ellerine para vererek sokaklara salıp polisimize, güvenlik güçlerimize, halkımıza taş ve molotof kokteyli attırdığı küçücük çocuklar...
Çocuğunu terör örgütünün militan olarak kullanmasına müsade ediyorsan, bu kaos ve terör yöntemlerinden medet umuyorsan ve bu yolla bu ülkeyi böleriz, sözde ülkemizi de kurarız diye düşünüyorsan, canın yandığında veya meydanlara saldığın, yak-yık-kır-dök evladım dediğin çocuğunu kendi ellerinle ateşe attığında da bunu devlete fatura edemezsin.
Demokrasiden bahsedip, teröre yol açmak ? İnsan öldürüp hak talep etmek? Bu ne yaman çelişki...
Hak isteyen, hukuk isteyen önce bu ülkenin bütünlüğüne, bu ülkenin insanlarına, toplum kurallarına SAYGI gösterecek. Ülkesine katkıda bulunacak. İNSAN gibi davranacak, yakmayacak, yıkmayacak.
Kısacası; TERÖRİST ile arasındaki farkı yine bizzat KENDİSİ ortaya koyacak. Bu ülkenin güzel insanlarını kendisine inandıracak.
Kürt toplumu yüzyıllardır kendisini sömüren, geri bıraktıran, kulun kula kulluk ettiği ''FEODAL DÜZEN'' denen ilkel sistemden ne zaman vazgeçecek? Ne zaman HANIM FERTLERİNE gereken ''ÖZGÜRLÜĞÜ'' teslim edecek? Ve neden ülkede en yüksek kadın intiharları Batman'da? Neden aile içi şiddet sorununda ve TÖRE CİNAYETİ denen illette ekseriyetle Kürt kökenli insanların yaşadığı iller başı çekmekte? Büyük şehirlerde kapkaç ve bu tür illegal suçları işleyip, elde edilen yasadışı geliri Terör örgütüne aktarma suçu neden hep Kürt kökenli çocuk ve gençlerde görülmekte? Neden, neden, neden?Kürdüm diyen sizler, acaba bu KUSURLARINIZI hallettiniz miki
TÜRKLERİ pervasızca eleştiriyorsunuz? Size yer, yaşam hakkı, hak-hukuk vermekten başka ne yapmış bu ülkenin vatandaşları?
Güzel bir atasözü vardır. ''GÖZÜNDEKİ ÇÖPÜ GÖRMEZ, ELALEME ŞAŞI DER!''
Bu özlü söz ülkemizin içine düşürülmeye çalışıldığı ''Kürt fesadını'' ne de güzel anlatıyor değil mi?
BÖYLE YÜREKLİ ELEŞTİRİ GÖRDÜNÜZMÜ?

HAKAN ÇELİK

----------------
BU Yukarıdaki YAZI ALINTI OLDUĞUNA GÖRE LİNG NEDEN YOKTUR?.
BÖYLE YAYINLANMASI DOĞRU DEĞİLDİR.

Türk olduğunu isbatlarmısın?.Ermeni vatandaşlarda bizi kandırmak için veya ikamet ettiği için Türküm diyorlar.Yoksa Onlardanmısın?.

----------------
KÜRTLER BU ÜLKEYE NE VERDİ?.
Bu söz üzerine yazmak istedim.
TÜRKLER BU ÜLKEYE NE VERDİ?.
Ben Kürt değilim,Türk oğlu Türküm vede elhamdu lillah Müslümanım.
Türk ve Müslümanlığımlada onur duyarım.
Ancak unutmayalımki,hiçbir kimse Allah ile anlaşarak,ırk seçerek bu dnyaya gelmez.
Asil ırk yoktur,Asil ve Takva sahibi müslüman vardır.
Kamil insan olmanın yolu,Kur'andan geçer.
Kur'ana yolu oğramayan kim olursa olsun benim kardeşim olamaz.
Vatandaş olarak zırbalayıp durur.Oda önemli değildir.

KÜRTLER BU VATANA NE VERDİ?.
1-Bu vatana askerlik yaptılar
2-Müslüman olarak hizmet ettiler.
3-Vergi verdiler.
4-Bizim ile beraber yaşadılar.
5-Sadakatlik,kardeşlik gösterdiler.
6-Kız aldı-Kız verdiler.

KÜRTLER BU ÜLKEYE NE VERDİLER?.
1-Hırsızlık,yaptılar.Haram mal verdiler.
2-Yalan söylediler,nikahlı kadın kaçırdılar,kızlarını başlık ile verdiler.
3-Devlete isyan ettiler,Haççolarla,Ermenilerle birlik oldular.
4-Sadakatsizlik gösterdiler,isyan ettiler.
5-Yakıp yıktılar.Elektirik ve PTT kablolarını bile çaldılar.
6-Vergi kaçırdılar.

Şimdi soruyorum?.
TÜRKLER BU ÜLKEYE NE VERDİLER?.
1-İçki içmeyi mübah sayan türkler değilmi?.
2-Metres hayatı,yaşıyarak fuhuş yapan türkelr değilmi?.
3-Avrupayı,sağlam avrupalı ilan eden türk değilmi?.
4-Bursada,izmitte,istanbulda,adanada.Küçük çocukların ırzına geçip öldüren türk değilmi?.
5-Yüksek okulda öğretim görevlisi,kocasından boşanmış,ana kız beraber yaşıyorlardı,kız hukuk son sınıf öğrencisi,sarhoş ve başkasının koynundan çıkıp eve geldi,anasıyla tartışıp anasını öldürdü.hapse gitti,ev kilitlendi,Bunlar türk değilmiydi?.
6-MHP ile BDP bu ülkeden çıksa ülke düzelir.
7-İçki içip öz kızını hamile bırakan tğrkleri tanıyorum.isteyene haber ulaştırabilirim.
8-Posta gazetesi bu ülkeyi,bu halkı sömürmekten başka ne verdi?.
9-Fitne-fesatlıktan başka ne verdi?.
10-Kadını silah olarak kullanmaktan başka ne verdi?.
11-Mdem doğruları yazıyorsan,alıntı yaptığına göre,Link neden vermedin?.O zaman çok yalan söylüyorsun.Alıntılar link verilmeden yayınlanması,suçtur ve aynı zamanda halkı kandırmaktır,hatadır.yayınlanmamlıdır.
Dahasını,Yazmama gerek varmı?.Türklerde aynısını ve fazlasıyla yaptılar.

HİZMETE GELİNCE.
Siyasetçiler çoğunluk itibarıyla adeta ülkeyi böldüler.Doğu ve güneydoğuya.
1-Yıllarca yol yapmadılar.
2-Okul yapmadılar,medreseleri kapatıp,halkı cahil bıraktılar.
3-Devlet,İş-Aş temin etmeyince,hırsızlık yaptıysalar suçlu kim?.
4-Gurbete giden,göç eden kişi para kazanamayınca,isyan edip yakıp yıktılar.
5-Cahil kalan kesim,kolayca başkalarının tuzağına düşüp yem oldular.
6-Zannetmeyinki,Kürtler Türklerden ayrılacakta,Haççolar ile birlikte devlet kuracakalr.Etle kemik ayrılmaz.
7-İçlerinde hain yokmudur?.Binlercesi vardır.aynı hainler Türklerin içindede vardır.
8-Hata aranacaksa,Yönetimde,sistemde,yasalarda aranmalıdır.
9-Irkçılık her zaman çatışmayı,nefreti ve bölünmeyi iktiza eder.
10-Türkiye Cumhuriyeti kurulurken islam ihraç edilmeseydi,bugün PKK olmazdı.
GAZA GELMİYELİM,GAZAYA GELELİM.
Tabiiki nefret ettikelrimiz vardır.

BİZİ YÖNETENLER İTHAL MALIMIDIR?.
1-Hırsızlık yapan,
2-Fuhuş yapan,
3-Müslümana hakaret eden,
4-Her tarafı kamusal alan ilan eden,
5-Allahın mülkünü zapt eden.
6-Dil ve gardrop yasalarla oğraşan.
7-Vatana ihanet eden,kim olursa olsun,Hain değilmi?..
8-Yunanistanı kim yaratmışsa,Türkiyeyide o yaratmıştır.Allahın yasaları hakim değilse,ne farkı vardır?.
9-Çanakkaleyi müslümanlar kazandı,başkasına mal ettiler.İngilizler muvaffak olsaydılar,müslümanalr bu kadar zulüm görmezdiler.
10-Vatan,eğer üzerinde islam hakimse,Allahın dediği oluyorsa kutsaldır?.
BU ÜLKEYE NE VERDİLER?.
Mehmet Selim Polat
Kullanıcı avatarı
mselimpolat
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

İleti musstafa » 20:46 06-Mayıs-2010

bana göre her iki tarafında haklı ve haksız olduğu noktalar var . herkes kendine bir çeki düzen vermeli . kendi hatalarımızı görmeyip hep karşıdakilerin hatasını gördüğümüz için bu haldeyiz . konu başında okuduklarımın bir çoğu doğru gasp onlarda darp onlarda teröre destek olanlar hep onlarda ama bizim tarafın hiçmi hatası yok ? bu ülkeye kazandırmak içinmi çalıştık yoksa hor ve hakir gördüğümüz içinmi bu hale geldiler ?

mesele ancak kamil bir imanla çözülebilir her iki taraf için ama önce içimizdeki beyinsizleri temizlemek lazım alevi olduklarını iddia eden dinsizleri . islamın garib olduğu bir devir ...
mezhebsizlik dinsizliğin köprüsüdür...
muhammed zahid el kevseri

musstafa
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

İleti feryad » 16:38 25-Ağustos-2010

BDP-PKK asla Kürt Halkının Temsilcisi değil aksine Müslüman Kürt Halkının DÜŞMANIDIR...daha dün Hakkaride sabah namazın giden CAMİ İMAMINI pkk lı KAFİRLER ŞEHİD ettiler..
PKK Ermeni ASALA örgütünün devamıdır ve BDP-PKK üst yöneticileri niye hep Tucelililerden oluşuyor ?? Ermeni ,Süryani, ve Yezidilerden oluşuyor BDP-PKK yöneticileri ve Din düşmanıdırlar....
IRKÇLIK LANETLENMİŞTİR..
PKK ERGENEKONA, ERGENEKONDA MOSSADA HİZMET EDİYOR...
feryad

Siyaset ve Politika

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir