uveysbinali yazdı: Müminlerin elbisesi mümin olmayanlarınknden mutlaka ayrı olmalıdır. (...) .Ancak Abdullah b. Mes'ud radıyallahu anh'ın ifadesiyle kıyafetlerin benzeşmesi kalblerin benzeşmesinin mühim bir sebebidir ki bu akidevi bir meseldir.

baba yazdı: .En azından,söylediklerimi de dikkate alarak yazabiliyor musunuz?..Merakım budur.
Nedense!...
Herkeslere selamlar.

baba yazdı:baba yazdı: .
Kişi,ne kadar aykırı davranmak isterse istesin.O aykırı haliyle,dünyada yaşayan çeşit çeşit kafirden birisine,yüzde yüz olmasa da en benzemek istemediği kadar benzer.
.

uveysbinali yazdı:Benim okuduğum ilimleri şu sizin hikayedeki (Ben,senin,okuduğun ilmin içine edeyim) diye yorumladığınız ilme teşbih ediyorsunuz.Benim okuduğum ilimler sarf-nahiv ve temel islami ilimlerdir.Ve yazılarımda ilmi olmayan bir yan varsa bunu beyan etmeniz yeterli gelirdi.Böyle seviyesiz kelimelerle kendi seviyenizi ortaya koymuş oluyorsunuz.Ayrıca birkaç akaid kitabı ve küfür sözlere dair en azından bir kitap okumanızı tavsiye ederim size(Hüseyin aşığın elfazı küfür kitabı olabilir) orda islami ilimlere taaluk eden küfür sözler bölümünü bi inceleyin inşallah.Ha,ayrıca en azından gelenbevinin tartışma usülü kitabınıda okumanız şart gibi gözüküyor.Zira bu yaklaşım tarzınız safsata diye isimlendirilirki tartışma usülünde caiz görülmeyip hiç bir ilmi yönüde yoktur.Benim yazılarıma dikkat ederseniz hep nakildir.Dolayısıyla siz o naklettiğim alimlere hakaret etdiğinizin farkındada değilsiniz galiba.Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine ben bu forumda ilmi müzakere ve münazaralarda bulunacağım hocalarım var zannetmiştim .Beni hayal kırıklığına uğrattınız.İnşallah forumdaki diğer kişilerde sizin gibi değildir.
Ben yinede size kin gütmüyor ve sizi saygıyla selamlıyorum.Zira hiç birimiz hatadan münezzeh değiliz.

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir